Jelena Karleuša se potresnim rečima oprostila od majke: “Ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela… ponosu moj, spavaj mirno, anđele moj”

Emotivne čitulje osvanule su jutros u dnevnoj štampi posvećene preminuloj Divni Karleuši. Od nje se i na ovaj način oprostila njena kćerka,

– Anđele naš lepi i dobri tu si s nama, zauvek dok mi živimo, živiš i ti… – piše u jednoj čitulji, koja je potpisana sa “Jelena, Danijela, Marko, Atina, Nika i Duško”.

– Pobednice moja, moj veliki borcu… ne brini ništa, sve će biti onako kako si ti želela… ponosu moj, uzoru moj, ljubavi moja, lepa nasmejana… spavaj mirno, anđele moj… tvoja Jelena – napisala je pevačica.

Od Divne su se oprostile i kolege iz Grand produkcije, kao i njena sestra.

Divna Karleuša preminula je iznenada u svom stanu u 61. godini usled teške borbe sa opakom bolešću, 2016. godine hospitalizovana je zbog teškog zdravstvenog stanja, a lekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela da kašlje krv.

Divna je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vreme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vest saopšte kada stigne u Beograd.

Sahrana će biti održana u sredu, 6. marta 2019. godine u 15:20 sati na Novom bežanijskom groblju u Beogradu. Primanje saučešća je od 14:30 sati.

Žestoki obračun nuklearnih sila, kako to izgleda pogledajte OVDE

Izvor: Telegraf