Ubio je trudnu ženu i dve male ćerke: Svi detalji jezivog zločina! (VIDEO)

Chris Wattsje navodno pod posebnom prismotrom u zatvoru zbog sumnje da bi mogao počiniti samoubojstvo nakon njegovog šokantnog priznanja o ubojstvu svoje žene, dvije kćeri i nerođenog sina.

Izvor iz zatvora u Wisconsinu je rekao da je Watts na ‘kliničkom promatranju’, javlja Daily mail. Stražari ga navodno moraju provjeravati svakih 15 minuta. 33-godišnji Watts je rekao agentima FBI-ja prošlog mjeseca kako su drugi zatvorenici na njega vršili  pritisak da učini samoubojstvo.

Svi bi zatvorenici noću vikali na njega i objašnjavali mu na koje se sve načine može ubiti u svojoj ćeliji’, rekao je jedan od agenata koji je razgovarao s Wattsom.

Ovo je već drugi put kako je Watts zbog straha od toga da će počiniti samoubojstvo stavljen na kliničko promatranje. On je u studenom osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu, a zbog sigurnosnih je prijetnji premješten iz Colorada u Wisconsin.

Vijesti o promatranju zbog mogućeg samoubojstva dolaze samo nekoliko dana nakon što je u javnost izašla vijest o njegovom šokantnom priznanju zločina.

Ubojica je prošlog mjeseca rekao istražiteljima da je zadavio svoju trudnu ženu Shannan kad se sukobila s njim zbog njegove afere s ljubavnicom Nichol Kessinger.

Otkrio je i da je samo nekoliko sati prije ubojstva imao seksualni odnos sa svojom ženom, a to se dogodilo kad se ona vratila s poslovnog puta u Arizoni.

Watts sada žali zbog svojih djela, a u jednom je trenutku rekao da bi, da to nije učinio, sada imao dvije kćeri od 5 i 3 godine i jednomjesečnog sina, kao i prekrasnu ženu.

‘A sada sam tu samo ja…’, rekao je.

Nadzorna kamera njegovog susjeda je snimila Wattsa u šetnji s jednom od njegovih kćeri, samo nekoliko sati prije nego što je okončao njezin život.

Supruga mu je, nakon što je doznala da ju vara, navodno rekla da nikad više neće vidjeti djecu.

‘Makni se od mene, nemoj ozlijediti bebu’, rekla mu je kad je nasrnuo na nju. Isprva je ona mislila da je nasrnuo na nju zbog seksa, no zapravo ju je namjeravao zadaviti.

‘Sve što se dogodilo toga jutra mi nije jasno. Pokušavam se sjetiti svega. Nisam to htio učiniti, ali učinio sam to. Osjećao sam se kao da je nešto bilo ugrađeno u moj mozak i da sam se toga jutra probudio s mišlju da ću to učiniti, a nisam imao nikakvu kontrolu nad time’, rekao je i zatim dodao da je pročitao stih iz Biblije nakon što je Shannan prestala disati kad ju je zadavio.

‘Oprosti ovim ljudima jer ne znaju što čine.’

Priznao je i da je bacio posteljinu s kreveta na kojem je ubio ženu. Rekao je i da nije razgovarao sa članovima obitelji otkako je osuđen, a to vjerojatno objašnjava i činjenicu da njegov otac i dalje misli da mu je sin nevin.

Watts je istaknuo da mu je za ubojstvo supruge trebalo oko četiri minute, a zatim je njegova kći Bella došla u sobu.

‘Upravo sam bio skidao plahte s kreveta kad je ona došla sa svojom malom rozom dekicom. Počela je plakati i pitala me što nije u redu s mamom’, ispričao je.

Belli je rekao da je mama zaspala, a zatim je njezino tijelo dovukao niz stepenice njihove obiteljske kuće.

Tad se probudila i najmlađa kći Celeste i počela trčati po kući sa sestrom. Watts ih je obje stavio u kamion zajedno s tijelom ubijene supruge. Curice su čak sat vremena provele u vozilo s tijelom svoje mrtve majke.

Watts se prisjetio da mu je kći tijekom vožnje rekla da nešto jako smrdi.

Kasnije je izvadio Shannanino tijelo iz vozila pa se vratio ubiti kći Celeste. Zadavio ju je s dekom, a tijelo joj je bacio u spremnik za ulje. Bella je tiho sjedila i gledala kako joj otac ubija mlađu sestru.

Kad se vratio nakon što je bacio Celesteino tijelo, Bella ga je tiho upitala hoće li se to i njoj dogoditi. Watts kaže da se ne sjeća što joj je tada odgovorio.

Bella se pokušala oduprijeti dok ju je gušio na isti način kao i njezinu sestru. I njezino je tijelo stavio u isti spremnik, a tijelo svoje trudne supruge je zakopao.

Zatim je otišao kući i tamo u obližnji kontejner bacio dekicu kojom je zadavio kćer, kao i svoju odjeću. Rekao je da nije bilo plana i da još nije siguran kako se nakon tog čina mogao normalno ponašati s ljudima. Sve se dogodilo još u kolovozu.

Watts nije ni pokušao smisliti alibi, no kasnije je rekao da je jedan od razloga zbog kojih je ubio ženu bio i taj što se nekoliko tjedana prije toga dogodio incident nakon kojeg je ona odlučila da će prekinuti sve veze s njegovim roditeljima.

Shannan je odlučila da njegovi roditelji više ne mogu viđati djevojčice nakon što im je baka dala sladoled s kikirikijem, a curice su navodno bile alergične na kikiriki.

Dodao je da mu je uvijek bilo žao zbog načina na koji se odnosio prema svojoj obitelji nakon što je počeo hodati sa Shannan. Navodno je na njihovo vjenčanje od njegove obitelji došla samo baka, piše Daily mail.

Nove nuklearne tenzije i pretnje “pametnim oružjem”. Više o tome, saznajte OVDE

Izvor:Jutarnji.hr/Dailyu mail