Viktorija nožem mužu probola srce: Tragična sudbina žene ubice koja je radila u vojsci!

Viktorija Rumenović (60) nakon svađe zarila kuhinjski nož u grudi svom nevenčanom suprugu Slobodanu Lukiću (55), koji je do dolaska Hitne pomoći iskrvario i preminuo.

Viktorija Rumenović (60) uhapšena je preksinoć zbog sumnje da je jednim ubodom nožem u grudi ubila vanbračnog partnera Slobodana Lukića (55), a potom tražila od komšija da pozovu Hitnu pomoć tvrdeći da je on pao niz stepenice.

Jeziva tragedija desila se u Novoj Pazovi u kući koju je u vlasništvu Rumenovićeve i gde je par živeo zajedno poslednjih nekoliko godina.

Sumnja se da je motiv krvoprolića svađa, koja je, kako prema nezvaničnim saznanjima od komšija, bila svakodnevna, ali i alkohol, koji su oboje konzumirali u velikim količinama.

Policija je obavila uviđaj, a šta se tačno desilo utvrdiće istraga, koja je u toku.

– Iako su svađa i tuča u ovoj kući bili redovna pojava, dosad nije podneta nijedna prijava za nasilje. Ubica i žrtva su bili pod dejstvom alkohola. Obdukcijom će biti utvrđeno da li je taj ubod bio do te mere precizan. Nož kojim je, kako se pretpostavlja, Lukić ubijen nađen je u kući – rekao je sagovornik Kurira upućen u slučaj.

Prema nezvaničnim saznanjima, Rumenovićeva se branila ćutanjem. Komšije Viktorije i Slobodana kazali su da su oboje imali problema sa alkoholom.

– Oni nisu valjali za sebe. Stalno su se svađali i tukli. Komšije nisu uznemiravali. Viđali bismo ih s modricama na ulici, ali nisu se nikom žalili. To je bio njihov život, a s druge strane niko od nas nije mogao da očekuje ovako nešto. I sinoć se čula svađa, a potom je predveče Viktorija otišla do komšije i zamolila da zovu Hitnu pomoć tvrdeći da je Sloba pao niz stepenice. Lekari su po dolasku shvatili o čemu se radi i pozvali policiju – ispričao je jedan komšija.

Perica Baškot, komšija Rumenovićeve i njen nekadašnji partner, kazao je da ovo nije prva tragedija koja je zadesila njenu porodicu.

– Ona je udovica. Radila je svojevremeno u vojsci, kao i njen pokojni suprug. Po odlasku u penziju on je taksirao, da bi se jednog dana ubio iz pištolja. Živeli su u Beogradu, imali jednu ćerku i pre nešto više od 10 godina kupili su kuću u Novoj Pazovi i tu se doselili – priča Baškot i dodaje:

– Nju je alkohol uništio. Kad bi bila trezna, normalno bi se ponašala, a kad popije, to je bilo strašno. Sloba nikad ništa u životu nije radio, živeli su od njene penzije. On je skupljao hranu na groblju, a dnevno su znali po tri, četiri litra rakije da popiju – priča Baškot.

Ćerka je molila da se leči, ona nije htela

Prema rečima Perice Baškota, Viktoriji je nakon samoubistva supruga ostala ćerka, koja se udala i živi u Beogradu.

– Ima i unučiće. Ćerka je više puta htela da joj pomogne, ali Viktorija to nije želela. Posle toga je digla ruke. Viktorija i Sloba su živeli u očajnim uslovima, bili su zapušteni, a sa njima su živela četiri psa i tri mačke. Ne znam ko će sada voditi računa o njima. Oni su s njima bili u kući – priča Baškot.

Vladini stručnjaci iz 25 zemalja okupili su se u UN-u u Ženevi na skupu posvećenom sprečavanju trke u naoružanju u svemiru. Pravila koja će morati da se poštuju, pogledajte OVDE

Izvor: