Poznata pevačica otela muža drugarici: Dete ih zateklo na “gomili” i sve otkrilo majci!

Pevačica Andreana Čekić uplovila je u vezu sa Markom Miloševićem koji je oženjen, piše “Skandal”.

Ona je zajedničke fotografije počela da kači na društvenu mrežu Instagram, a Markova zakonita supruga rešila je da otkrije detalje njihove tajne romanse.

– Počela sam da sumnjam da me suprug vara kada mi je dete slučajno ukazalo na to. Oboje su me ubeđivali da se sve i svašta priča, da nema šanse da će nešto među njima da bude i da se u krugu poznatih svašta prepričava. Bila sam na Andreaninim nastupima a ona je sedela pored mene i pričala da me voli. A onda se se odjednom desilo da je moj supurg pred detetom izjavio: “Jao ja ne mogu više sa vama, idem!” – ispričala je supruga ljubavnika Andreane Čekić za “Scandal.rs”, pa nastavila:

– Tog dana kada je Andreana objavila sliku sa mojim Markom ja sam ostavila komentar: “Lepo ti stoji moj muž”, ali je on ubrzo obrisan, a ja blokirana. On me zvao da mi preti, a kada sam ga upitala šta se dešava rekao je: “Da, mi smo u vezi” – ispričala je prevarena supruga za pomenuti nedeljnik.

Prevarena žena je otkrila i neke skandalozne detalje tajne afere Andrene Čekić i njenog muža.

– Meni je moje dete reklo da je ona bila sa njim kod njegovih roditelja, tu su spavali, a onda su ih oni izbacili iz kuće. Dete je posle ostavio kod svog strica i strine, i njeno kuče je bilo s njima, a oni su potom otišli u hotel da spavaju. Ćerka mi je to rekla! Posle toga on je došao kući, sve je bilo okej, a ja sam ga pitala šta se dešava, a ona je navodno išla da sa njegovim bratom kao nešto dogovori oko nekog posla. Ja sam njemu verovala, bila sam sa njim 17 godina – ispričala je za “Skandal” prevarena supruga koja je istakla da Marku ne želi da da razvod.

– Spremala sam proslavu deset godina braka. Nijednog trenutka nisam verovala da će Andreana da mi zabode nož u leđa. Mislila sam da je to sa njima samo posao. On se ni detetu ne javlja! Ja neću živeti sa njim, ali mu razvod ne dam! – završava ona.

Perverzija, masturbirala pred kamerama. Pogledajte OVDE

Izvor:  Puls online/Skandal