Prati ih nesreća, tragedija za tragedijom: Umrla joj je šestogodišnja ćerka, stric, a onda je pregazila oca!

Potresno svedočenje prijatelja

Vesna Đ. (31) iz Sevojna, u ponedeljak, 19. marta, u Sokoloskoj ulici u Sevojnu, udarila je autom svog oca Zdravka Rakića (59), koji je izlazio iz šahta u tom momentu.

Otac je odmah prebačen u užičku bolnicu, gde je izvršena operacija, ali je na žalost, preminuo posle nekoliko časova. Nesreća se dogodila kada se Vesna vozeći svoj “golf 5” vraćala kući. Ulica u kojoj se to desilo je jako uska, a šaht se nalazi na nekoliko metara od kuće u kojoj žive. Prema izjavama prijatelja, Zdravko je bio u šahti i gledao vodomer.

– Čuo je da nailazi automobil i pošao da izađe. Ali, u tom momentu je naišla njegova ćerka, koja ga nije videla od žive ograde, koja je na krivini, a šaht odmah ispod nje – kažu u komšiluku.

Sve koje smo sreli u komšiluku za Rakiće kažu da su divna, časna i poštena porodica.

– Tu su se dva brata Boško i Zdravko doselili i napravili kuće. Pošteni i vredni ljudi. Od njih čovek je samo mogao da očekuje dobro. Svima su pomagali, nikada se ni sa kim nisu svađali. Jedna predivna porodica, ali ih prati neka nesreća – kaže jedna komšinica.

Druga je dodala da je Zdravkov brat blizanac Boško, nedavno umro.

– Prošle subote su mu izdavali četrdeset dana. Inače, Vesna je imala veliku tragediju pre nekoliko godina kada joj je preminula ćerka. Bila je stara šest godina i preminula je od karcinoma na kičmenoj moždini. Vesna i Zdravko su imali baš izuzetan odnos, kao što se kaže, kao otac i ćerka – dodala je komšinica.

DŽihadisti pozivaju na odmazdu, više o tome, pročitajte OVDE

Izvor: