Potresna ispovest majke: Baba nožem na smrt izbola dečaka dok se vraćao iz škole!

Fatma L. (ime promenila redakcija portala Blick), majka dečaka poznatog kao Mergim L., kog je starica (75) smrtno ubola nožem u vrat dok se vraćao iz škole u švajcarskom gradu Bazelu, rekla je da će njen sin biti sahranjen na Kosovu.

Najgora noćna mora svakog roditelja jeste da sahrani svoje dete, a to se nažalost obistinilo jednoj porodici iz Lipjana sa Kosova, nakon što je njihov sin ubijen usred bela dana dok se vraćao iz škole

Majka dečaka neutešna je nakon tragedije, koja se dogodila u četvrtak oko 12.45 sati.

– Ne možemo da verujemo šta se desilo, da našeg dečaka više nema. Otela mi je najlepši cvet – rekla je majka u suzama, prenosi Blick.

Porodici je još teže jer ne znaju šta se krije iza ovog monstruoznog zločina.

–  Nikada nisam videla tu staricu, ne znam zašto je ubila mog sina. Ne znamo šta je nateralo na takav čin. Uništila nam je živote – rekla je neutešna majka.

Fatma je sina videla pre dva dana, jer je zbog bolesti prethodnih dana ležala u bolnici.

– Bio mi je u poseti, izgledao je tako srećno – prisetila se majka poslednjeg susreta sa sinom.

Prema pisanju švajcarskih medija, majka je svakog dana ranije pratila sina u školu i išla po njega, a u četvrtak, na dan njegovog ubistva, navodno je bila sprečena, jer je mlađe dete bilo bolesno.

Dan nakon užasnog zločina neutešna majka posetila je mesto gde je njen sin mučki napadnut nožem. Kleknula je pored gomile cveća, upaljenih sveća i plišanih životinja, a onda je briznula u plač.

Dečak Mergim L. biće sahranen na rodnom Kosovu.

Nakon napada koji se dogodio u četvrtak usred dana, starica (75) se sama predala policiji. Detektiv je ovaj zločin opisao kao “težak i ozbiljan”.

– Dečak je ležao teško povređen na trotoaru kada je njegova učiteljica prošla na biciklu i uočila dete. Drugi prolaznici su pritrčali u pomoć. Odmah su hitne službe bile upozorene, ali pomoć je došla prekasno: ambulantna kola i bolničari pokušali su da ožive dete, a on je zatim prevezen u bolnicu, gde je hitno operisan. Malo kasnije, dečak je podlegao ozbiljnim povredama – izjavio je detektiv Peter Gil.

Žestoka provokacija Turaka prema Grčkoj. Evo ko kontroliše more i Kipar, pogledajte OVDE

Izvor:Blick/ Alo.rs