Ćerka legendarnog glumca: Tata me je dobio sa 47 godina, naš odnos je bio neobičan!

Dva i po meseca nakon smrti oca, slavnog glumca Marka Nikolića, njegova ćerka Mina Nikolić smogla je snage da otvori dušu o njihovom odnosu.

Mina Nikolić, koja je krenula stopama svog oca Marka Nikolića i takođe se bavi glumom, ispričala je da je sa tatom imala neobičan, ali veoma iskren i prijateljski odnos.

 U njegova poslednja dva meseca života, kad je bolest baš uzela maha, sve je bilo zgusnuto. Ono što ljudi dobiju od svojih roditelja tokom godina vaspitanja i odrastanja on mi je preneo u tih šezdesetak dana – rekla je ona.

Mini je otac bio velika podrška, a ona je otkrila i kako je izgledao njen prvi ispit, kome su prisustvovali njeni roditelji.

– Mama i tata su bili na mom prvom ispitu. Otišli su u suzama, bili su užasnuti jer sam bila najgora. Imala sam mononukleozu i mesec dana sam odsustvovala s fakulteta, pa ništa nisam uspela da pohvatam. Stvarno sam bila loša. Posle su nastavili da dolaze i na ispite i na predstave, a i ja sam dosta radila, pa je bilo mnogo bolje. Mislim da je tata bio vrlo srećan zbog mene. Inače, i sam je bio veoma srećan što se bavi glumom – istakla je Mina Nikolić.

Ispovest prostitutke iz Vranja, proičitajte OVDE

Izvor:Blic