Severina gubi konce: Propala joj tri koncerta, teške reči, a sad je i on napustio!

Severina Kojić, po pisanju hrvatskih medija, polako gubi konce u karijeri. Isprva je prekinula saradnju sa dugogodišnjim saradnikom Tomicom Petrovićem, a sada je još jedan muškarac priznao i da je on napušta.

U pitanju je basista Henri Radanović koji je za “24 sata.hr” priznao da više neće sarađivati sa Severinom Kojić. On je, kako piše ovaj portal, u početku izjavio da nema komentar.

– Baš ste uporni. Ne želim da pričam, nemam nikakav komentar – rekao je on, ali su novinari portala bili uporni i otkrio im je šta se zaista dešava.

– Istina je da više neću svirati u njenom pratećem sastavu. Trenutno oboje imamo druge planove o čemu smo u nekoliko navrata razgovarali. Nas dvoje ćemo zauvek biti prijatelji – između ostalog je rekao basista.

Inače, hrvatski list “24 sata” piše da je Severina doživela veliki krah, te da su joj propala tri koncerta, da je otkazala saradnju advokatu, PR-u i menadžeru koji je prati tokom čitave karijere, a njeni problemi su im goruća priča.

Podsećamo, hrvatski “Jutarnji list” je pisao da su pevačicin menadžerTomica Petrović i Severina stavili tačku na svoj odnos nakon svađe tokom koje su, kako su naveli hrvatski mediji, razmenili teške reči i optužbe.

Vojska Venecuele hitno raspoređena, spremni za agresija SAD i okolnih zemalja. Pogledajte OVDE

Izvor: Blic