Oglasile se majka i tetka: Milijana bila i sa Milojkom i njegovim sestrićem u isto vreme, bavila se najstarijim zanatom?!

Lepotica iz Pilatovića Milijana Bogdanović (21) bila je prostitutka, tvrdi njen verenik Milojko Božić (74), a ovo je otkrio u “Parovima”.

Milojko Božić tvrdi da je Milijana Bogdanović zbog teškog života bila primorana da naplaćuje seks, dok su njegove reči ostavile sve u čudu.

– Vi ne znate kroz šta je sve Milijana u životu prošla… Morala je da se j*be za novac – kazao je bivši harmonikaš, prenosi “Alo”, na šta je njegova pola veka mlađa devojka skočila:

– Šta to pričaš? Ti nisi normalan. Počeću da te mrzim!

Cela frka je krenula kada se u program uživo uključila Milijanina majka Slađana Bogdanović i javno se odrekla ćerke.

– Neka prestane da laže da nismo brinuli o njoj, kupovali smo joj patike od 24. 000 dinara. Uvek je imala velike prohteve, ucenjivala nas – u dahu je ispričala majka ove učesnice “Parova”, a zatim dodala da je njena ćerka luda ako misli da Milojko ima novca:

– On je, bre, sve ostavio deci, nema ništa! Devojke koje se kao Milijana bave tim poslom i vodaju matore imaju auto i stan, a nju nema pas za šta da ujede!

Sve ovo potvrdila je Milijanina tetka Svetlana, koja je ušla u “Parove” da bi raskrinkala sestričinu.

– Ceo život psihički maltretira roditelje! Još od 14. godine juri matorce. Zbog toga je bila kod psihijatra, ali se i njemu udvarala. Rekao joj je da nema pomoći! Ne bi me čudilo da je ovde vidim na gomili sa šestoricom!

Svetlana se potom obratila zetu, koga je nazvala bolesnikom.

– Milojko, nesrećniće, nemaš ti para za nju. Ona ima velike apetite. Ne s*ri da je voliš, koristiš je zbog popularnosti – rekla je tetka i dodala da je Milijana bila u vezi sa Božićevim sestrićem.

– Uporedo je bila sa obojicom. To je bolest – rekla je Svetlana na šta je Bogdanovićeva potrvrdno klimnula glavom i pravdala se.

Za sve što čini, Milijana je okrivila oca.

– Otac me je psihički i fizički maltretirao. Tukao je mamu i baku. Koliko puta nisam otišla u školu jer je celu noć bio haos. Dolazio je kući pijan i krvav zbog kafanskih tuča. Sa 15 godina me izbacio iz kuće. Snalazila sam se kako umem i znam – rekla je učesnica “Parova”.

Draže mi je da spavam sa desetoricom za 1 500 evra nego da radim.  Više o tome, saznajte OVDE

Izvor:Blic