AFERA “ELITNA PROSTITUCIJA” DRMA ZADRUGU Aleksandra Subotić ISPRIČALA STVARI KOJE NIKO NIJE ZNAO O I OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA!!!(VIDEO)

U “Zadruzi” je prethodne noći izbio žestok sukob između Aleksandre Subotić i Ane Korać. Aleksandra je iznijela niz uvreda i optužbi na račun Ane Korać i sve to podstaknuta aktuelnom aferom “Elitna prostitucija” i hapšenjem makroa Mihajla maksimovića iz Šapca.

Aleksandra Subotić je, naime, izvređala Anu Korać u “Zadruzi” aludirajući da ona prodaje svojte tijelo, te da sad to Ana i njen bivši David Dragojević kojeg joj je Koraćeva “preotela” to mogu da rade u duetu.

Subotićeva joj je u jednom trenutku poručila:

– Vidimo se u Crnoj Gori na moru. Ustvari, ne možeš da uđeš – rekla je Subotićeva.

– Ja ne idem na tako jeftina mjesta, odbrusila joj je Ana.

– Ne možeš da uđeš na takva jeftina mjesta. Aha, pa zna, uhapsili bi te da si bila. Ana, kaki si bila, izjasni se na televiziji. Ko te preveo? Kako si bila zabranjen ti je ulaz. Odje**la te Soraja, ne možeš više da živiš na njen račun. odje**o te makro, uhapšen je, šta ćeš, mučenice, ajde hvataj se za njega (Davida, prim.nov) Da, sad možeš dečka da iznajmljuješ. Sada jedino što može da radi je da iznajmljuje dečka, da prodaju svoje telo zajedno. U girosu gore na spratu, ima jedna soba, ofarbaju u crveno, kupe jednu sijalicu, toliko imaju oboje para zajedno, krevet imaju moj, ostavila sam mu tamo u sobi, nek premjeste taj krevet gdje smo nas dvoje spavali – vikala je Aleksandra Subotić na Anu Korać.

Inače, u cijelu svađu se umješao i David Dragojević koji je istakao da mu je jedino bitno da ga Ana voli.

Ana Korać je Aleksandri uzvratila riječima da je veliki folirant i da glumi žrtvu.

Aleksandra Subotić je između ostlaog rekla i da je ona sve pošteno stekla, za razliku od Ane:

– Ti si svoje du*e prodvala na jahtama, prostitutko! Meni je ispod nivoa da se svađam sa prostitutkom.

Prostitutka otkrila najbolesnije zahteve i fetiše klijenata, saznajte OVDE.

Izvor: Novi.ba