MISTERIJA MARSA, ILI POSLEDNJE UPOZORENJE ČOVEKU: Istraživači uočili TRI MASIVNA TORNJA U SAVRŠENOM NIZU, ostaci civilizacije uništene NUKLEARNIM RATOM?!(VIDEO)

Na površini Marsa, tačnije na području Terra Meridiani, istraživači su uočili tri masivna “tornja” koja stoje u savršenom nizu, baš kao i piramide u Gizi na Zemlji. Te Marsove kule oponašaju sazvežđe Orion.

Snimak detaljno opisuje tri savršeno usklađene kule na površini crvene planete. Govoreći u videu, autor Hoze Luis je izjavio:

– Istražujući neke snimke Marsa, nedavno smo pronašli niz ogromnih kula koje se nalaze na području Terra Meridiani. Zbog njihovih specifičnih karakteristika, smatramo da nisu prirodnog porekla, tačlnije da su sazidane.

Očigledno, ove strukture oponašaju sazvežđe Oriona. Zanimljivo da je specifična slika koja jasno prikazuje tri “objekta” na površini Marsa snimljena  još 1999. godine i od tada su te navodne strukture mogle da budu modifikovane vremenskim uslovima.

Dr. Džon Brandenburg, koji je doktorirao na fizici teorijske plazme na Univerzitetu u Kaliforniji, veruje da su napredne vanzemaljske civilizacije postojale na Marsu, ali da su uništene nuklearnim napadima u prošlosti.

Teoriju zasniva na tragovima uranijuma i torija koji su zabeleženi na površini Marsa. Tu marsovsku civilizaciju uništila je druga neprijateljska vanzemaljska vrsta, smatra Brandenburg.

Ruskoj bazi u Siriji mesecima ne treba nijedna kap vode niti mrvica hrane. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: www.urbancube.rs