DOŽIVELA ŠOK! Usred odnosa me je uhvatio za butinu i rekao ovu stvar! Posle toga sam znala da ga više nikada neću videti

Prvi seks sa partnerom je skoro uvek nezgodan. A može da bude još nezgodniji ako neko od vas dvoje lupi neku glupost zbog koje na kraju i vas same bude blam. Upravo to desilo se ovim devojkama.

– Stvarno moram što pre da nađem neku finu devojku i da se skrasim. Počeli su da mi se pojavljuju zalisci – to mi je rekao bivši dečko sa kojim sam se povremeno nakon raskida viđala zbog seksa. I da, nije mislio na mene – Freni, 32.

Viđala sam se sa jednim tipom, i pokušavala da istrpim njegovo bizarno ponašanje. Svaki put bi me usred seksa uhvatio za jedan deo butine i rekao mi: “Baš volim ovaj mesnati deo”. I tako prilikom svakog seksa. Na kraju sam prestala da se viđam s njim jer sam se osećala povređeno i uvređeno – Melisa, 23.

Upoznali smo se u klubu i iste večeri završili u krevetu. Posle seksa smo ležali i pričali, tj. on je pričao o tome kako muškarci nikako ne vole da pale svetlo u kupatilu kad se dignu noću da odu do toaleta, pa zbog toga isprskaju celo kupatilo. Vrlo bizaran izbor teme. A onda je rekao da žene verovatno nemaju taj problem. Pa da, nemaju, rekla sam mu, zato što smo dovoljno pametne da uključimo svetlo – Sandra, 29.

Odmah nakon našeg prvog seksa, bukvalno odmah, pitao me je koje mi je najgore sećanje u životu. Rekla sam mu da je to seks sa njim – Zoi, 26.

Koja je idealna veličina muškog polnog organa saznajte OVDE.

Izvor: thetab. com